Být FÉR se vyplácí!

Jak vnímají ve Sberbance FÉR přístup? Jak vidí své silné stránky a na koho se můžete obracet? „Externí zprostředkování je pro nás alfou a omegou,“ říká Stanislav Beran, ředitel pro externí sítě Sberbank. Možná vás napadá, co jiného byste mohli slyšet od šéfa externích sítí. Na to ale Stanislav odpoví: „ale skutečnost je prostě taková. Jsme středně velkou...

Jak vnímají ve Sberbance FÉR přístup? Jak vidí své silné stránky a na koho se můžete obracet?

„Externí zprostředkování je pro nás alfou a omegou,“ říká Stanislav Beran, ředitel pro externí sítě Sberbank. Možná vás napadá, co jiného byste mohli slyšet od šéfa externích sítí. Na to ale Stanislav odpoví: „ale skutečnost je prostě taková. Jsme středně velkou bankou, která je dlouhodobě postavena na spolupráci se svými partnery. Toto vzájemné propojení dobře funguje, což lze vidět na vzájemných výsledcích. Není to ale samozřejmostí. Je za tím spousta práce a hlavně vzájemné důvěry.“ Na jakých principech staví ve Sberbank svůj přístup?

Méně je někdy více

Jsme bankou, která si zvolila svůj směr. Nejsme všude a nespolupracujeme se všemi. Pod smlouvami nemáme stovky partnerů. Důležitější je fungující spolupráce. Kvalitní výsledky vám množství nezaručí. Dnes máme takový počet partnerů, abychom jim zabezpečili optimální péči a vzájemně jsme efektivně fungovali.

Umíme naslouchat

Zajímá nás, co nám říkáte. V rámci školení a workshopů nebo i během běžné spolupráce na pobočkách se setkáváme s vašimi názory a zpětnou vazbou. Jsou pro nás důležité. I díky nim jsme třeba letos změnili způsob výplaty provizí u nezajištěných úvěrů, kdy již nerozlišujeme stávající či nové klienty. Provize prostě vyplácíme za nové obchody.

Boříme zažité konvence

To je krásně vidět v reklamě na nezajištěné FÉR úvěry, kterou jsme loni startovali. Nikdo nechce otevřeně říci, že na penězích záleží. Ano, jsou důležitější věci, na druhou stranu bez peněz nemůžete cestovat, plnit si své sny nebo jen svobodněji dýchat. Tak proč nezbořit toto zavedené klišé a říci „Na penězích záleží“.

FÉR přístup je základ

Na trhu existují desítky různých produktů. Jsou podmíněny desítkami různých podmínek, mnohdy s nejasným výkladem. Rozhodování je pak spíše na základě vlastních nebo zprostředkovaných zkušeností. Nebylo by jednoduší dopředu vědět, o co vlastně hraji?  Typickým příkladem jsou třeba nezajištěné úvěry. Nízké sazby „od“ jsou krásným lákadlem, na který lidé slyší. Ale ani poradce si vlastně nemůže být dopředu jist, jakou získá pro klienta nebo sebe sazbu. Případně pak musí licitovat nebo postup opakovat jinde. A to stojí všechny čas i peníze. Proto se k tomu stavíme jinak. Prostě jen řekněte kolik a na jak dlouho chcete půjčit a my rovnou řekneme za kolikBez dalších podmínek nebo skrytých poplatků a ještě před tím, než k nám podáte samotnou žádost. To je FÉRový přístup.

FÉR půjčka a FÉR konsolidace nejvýhodnější v historii!

Od 17. srpna navíc startujeme akční nabídku nových FÉR půjček s garantovanou sazbou od 4,8 % p.a. s RPSN 4,99 %. Platí pro úvěry v pásmu 201 – 500 tisíc, se splatností 84 – 96 měsíců. Pro pásmo 101 – 200 tisíc nebo 501 tisíc až 1 milion, je sazba u stejné splatnosti 5,99 % p.a. To vše bez dalších podmínek. Financování u nás opravdu nebylo nikdy dostupnější.

FÉR Konsolidace s mimořádnými parametry

Naše konsolidace si stále drží mimořádné parametry, tedy možnost konsolidovat od jedné do deseti půjček do výše 1 milionu korun bez zajištění s možností získat i peníze navíc. Vše bez dodatečných podmínek a samozřejmě s garantovanou cenou, která začíná u sazby 5,75 % p.a.

Jednoduché sjednání

V rámci zprostředkování se můžete obrátit na pobočky naší banky a to dokonce bez nutnosti návštěvy klienta na pobočce. Vše vyřídíte za něj. Případně lze půjčku sjednat prostřednictvím e-Shopu Sberbank, tedy „na dálku“ přes webovou aplikaci.

Na koho se ve Sberbank obracet?

Související články

Úvěrování

Sazby opět klesají. Proč teď neotálet s hypotékou

V BT pro vás sledujeme neustále aktuální dění a přidáváme k němu důležitý kontext. ČNB dnes opět snížila úrokové sazby o 0,5 procentního bodu, nyní je dvoutýdenní repo sazba na…

20. 3. 2024 2 minut čtení minut čtení

Poradenství

Váš konzultant: Stav spoření na penzi je často tristní. Jako poradci máme v rukou to změnit

Sednete si s klientem, podíváte se na stávající penzijko a je to tam – transformovaný fond. Chudák klient se pak ještě diví, proč je to špatně, když se přeci penzijní…

28. 2. 2024 7 minut čtení minut čtení

Úvěrování

Když klienti nedosáhnou na hypotéku nebo potřebují získat za svou nemovitost férovou částku, pomůže jim MOOY

Na první pohled vypadá název MOOY možná zvláštně, ale když vám řekneme, že výslovnost je [MŮJ], tak budete ohledně smyslu tohoto produktu rázem „doma“. Je to služba, která nabízí v…

9. 2. 2024 8 minut čtení minut čtení

Zpět na články

Články e-mailem každý pátek

Rádi vám předáme know-how. Nechte nám na sebe kontakt.