Čtrnáctý Broker kongres si bere do hledáčku hypotéky. Zúčastněte se online

Ve čtvrtek 2. listopadu pořádá Broker Trust už 14. Broker kongres, největší vzdělávací akci pro nezávislé finanční poradce u nás.  Hlavním tématem budou hypotéky, které jsou v českém finančním světě stále horkým tématem. Kongresu se můžete zúčastnit i online, vysílání ze sálů pražského Kongresového centra Grandior bude živě přenášet internetová televize pro finanční poradce FinTV. Přenos na FinTV začíná...

Ve čtvrtek 2. listopadu pořádá Broker Trust už 14. Broker kongres, největší vzdělávací akci pro nezávislé finanční poradce u nás.  Hlavním tématem budou hypotéky, které jsou v českém finančním světě stále horkým tématem. Kongresu se můžete zúčastnit i online, vysílání ze sálů pražského Kongresového centra Grandior bude živě přenášet internetová televize pro finanční poradce FinTV.

Přenos na FinTV začíná dopoledne v 11:11, kdy se mohou diváci těšit na přednášku exkluzivního hosta – Tomáše Sedláčka, hlavního ekonoma ČSOB. Vysílání pak pokračuje v 13:10, a to ze všech sálů, tedy I–IV.

Program je tradičně nabitý, účastníky čekají téměř tři desítky přednášek – prezentace hypotečních bank, stavebních spořitelen, vybraných pojišťoven a několika investičních společností. Kompletní program najdete na www.brokerkongres.cz.

Na přednášce Hypoteční banky, hlavního partnera kongresu, se mimo jiné dozvíte, proč je tato banka „o krok napřed“ a jak chce zjednodušit život poradcům i klientům napříč celým produktovým portfoliem skupiny ČSOB.

Pojišťovna MetLife zase poradí s úvěrovou asistencí v rámci životního pojištění. Moneta představí novinky ohledně právě spouštěného moderní oceňování nemovitostí a nového hypotečního portálu. Komerční banka a Česká spořitelna se představí ve světě digitálních inovací.

Související články

Ostatní, Poradenství, Výnosy

Máme se bát další globální finanční krize?

V právě skončeném týdnu se akciové indexy po celém světě poměrně prudce propadly. Důvodem negativního vývoje byl krach tří amerických bank, když jedna z nich byla dokonce dvanáctou největší bankou…

15. 3. 2023 4 minut čtení minut čtení

Ostatní, Poradenství, Úvěrování

Dostupnost bydlení se zlepšuje díky poklesu cen i sazeb hypoték (analýza Golem)

Pokles cen bytů v únoru zpomalil. V meziměsíčním srovnání průměrné nabídkové ceny bytů klesly jen o 8 000 Kč jak vyplývá z aktuálních dat portálu RealityČechy.cz.

14. 3. 2023 3 minut čtení minut čtení

Ostatní, Výnosy

Nenechávejte to náhodě. Na penzi se vyplatí začít spořit co nejdříve

Kdy budu moct odejít do důchodu? Jak vysoký důchod budu mít? A můžu s tím vůbec důstojně vyžít? To jsou otázky, které se dnes asi honí hlavou řadě lidí, protože…

24. 2. 2023 5 minut čtení minut čtení

Zpět na články

Články e-mailem každý pátek

Rádi vám předáme know-how. Nechte nám na sebe kontakt.