Jaromír Pasker servisuje poradce ze střední Moravy, severní Moravy a Slezska

Jaromír Pasker je jedním z šesti oblastních ředitelů Broker Trustu. Po Martinu Kouřilovi je dalším, koho Vám na blogu představujeme. Postupně Vám zde poodhalíme celý obchodní tým BT. V pozici oblastního ředitele rozvoje je jedním z těch, kdo pečuje o servisované firmy a seznamuje nové zájemce o spolupráci s naším zázemím. Jako člověk se zkušenostmi z přímého prodeje finančních produktů i z vedení makléřské firmy zná všechny aspekty spolupráce z vlastní...

Jaromír Pasker je jedním z šesti oblastních ředitelů Broker Trustu. Po Martinu Kouřilovi je dalším, koho Vám na blogu představujeme. Postupně Vám zde poodhalíme celý obchodní tým BT. V pozici oblastního ředitele rozvoje je jedním z těch, kdo pečuje o servisované firmy a seznamuje nové zájemce o spolupráci s naším zázemím. Jako člověk se zkušenostmi z přímého prodeje finančních produktů i z vedení makléřské firmy zná všechny aspekty spolupráce z vlastní zkušenosti. Jaký je a jaká byla jeho cesta do Broker Trustu?

Krátký profil Jardy Paskera

Po studiu na VŠ učil několik let na gymnáziu „populární“  matematiku a chemii. V roce 1994 si řekl, že je načase poznat i jiný obor. Přes inzerát nastoupil do Nationale Nederlanden (později ING pojišťovna, nyní NN pojišťovna). Tam se naučil základy „řemesla“ a devět let vedl úspěšně obchodní skupinu v agentuře Ostrava. Následovala etapa práce ve vlastní makléřské firmě s realizací příslušných zkoušek u ČNB. Tam měl jako hlavní náplň neživotní a  průmyslová pojištění. V roce 2008 přešel k  Citibank do pozice  investičního poradce pro VIP klientelu. Už v té době spolupracoval  externě s školicí firmou Trenink Vilim, se kterou pak pokračoval dalších pět let v intenzivní spolupráci s většinou klientů z finančního sektoru v Česku i na Slovensku. Při této příležitosti také splnil certifikaci profesionálního kouče a pomalu začal budovat klientelu v této oblasti. Nicméně zůstal v něm zájem o přímý obchodní kontakt a při svém oslovení na sklonku roku 2013 navázal spolupráci s Broker Trustem, v pozici oblastního ředitele rozvoje pro severní a střední Moravu.

Zeptali jsme se pracovně i nepracovně

Jaký je Tvůj oblíbený film?Je jich víc, např. inspirativní je Vlk z Wall Street:)

Co oblíbený hudebník nebo kapela? Cokoliv v rockovém (K)abátě, ale klidně i folk, šanson, blues, …

Jakou knížku si rád přečteš? Jakékoliv téma mezi nebem a počítačem, právě čtu Lumpové a beránci od. M.Šichtařové a V.Pikory.

Sportuješ? Namlouvám si, že jo.

Ideální dovolená? Nakouknout v dané zemi pod  pokličku, tu poznávací  i  tu skutečnou, což se mi s úspěchem daří.

Oblíbené jídlo? Ryby v jakékoliv podobě.

Kdybys měl dát příteli jednu finanční radu, jaká by to byla? Nejdřív si zkus říct, kdo jsi, možná objevíš, co chceš a pak ti pomůžu  to udělat.

Máš svého finančního poradce? Ano, sebe a pak kolegy a kamarády z branže.

Rok narození: 1956

Ženatý/děti: ženatý/ dvě dcery/ jedna skvělá vnučka

Znamení zvěrokruhu: lev ( v čínském pak ohnivá opice – a to teda sedí 🙂

Jaké je Tvé krédo? Nikdy neříkej nikdy.

Co považuješ za pracovní úspěch? Že jsem za 22 let profesního života zvládl 5 x změnu branže a podle odezvy klientů každou  z nich docela s úspěchem.

Čím chceš inspirovat poradce? Vím moc dobře, jak bolí každá změna na začátku a jak bezvadně pak chutná, když ji zvládnete.

Tak pojďte si tu chuť zažít!

Související články

Poradenství, Výnosy

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty 

Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli…

19. 4. 2024 8 minut čtení minut čtení

Poradenství

Ještě je čas ty rodiče zachránit… Nové video motivuje klienty, aby řešili zajištění na důchod s BT Penzemi

Matěj, Miloš a Sofie. Tak se jmenují tři miminka – hrdinové videa, které Broker Trust připravil pro své partnery. Novorozenci komentují, jak jsou jejich rodiče zajištění na penzi, a zatímco…

9. 4. 2024 3 minut čtení minut čtení

Poradenství

Váš konzultant: Stav spoření na penzi je často tristní. Jako poradci máme v rukou to změnit

Sednete si s klientem, podíváte se na stávající penzijko a je to tam – transformovaný fond. Chudák klient se pak ještě diví, proč je to špatně, když se přeci penzijní…

28. 2. 2024 7 minut čtení minut čtení

Zpět na články

Články e-mailem každý pátek

Rádi vám předáme know-how. Nechte nám na sebe kontakt.