Broker kongres představí digitální inovace ve finančním poradenství. Sledujte ho online

Už po šestnácté se ve čtvrtek 22. listopadu uskuteční v Praze Broker kongres, největší vzdělávací akce pro nezávislé finanční poradce v Česku. Ústředním tématem většiny přednášek, které připravili zástupci předních českých bank, pojišťoven a stavebních spořitelen, jsou produktové inovace v digitálním věku a to, jakým způsobem tyto novinky zlepší péči o klienty a finančním poradcům usnadní práci. Hlavním partnerem akce je Česka spořitelna. Setkání...

Už po šestnácté se ve čtvrtek 22. listopadu uskuteční v Praze Broker kongres, největší vzdělávací akce pro nezávislé finanční poradce v Česku. Ústředním tématem většiny přednášek, které připravili zástupci předních českých bank, pojišťoven a stavebních spořitelen, jsou produktové inovace v digitálním věku a to, jakým způsobem tyto novinky zlepší péči o klienty a finančním poradcům usnadní práci.

Hlavním partnerem akce je Česka spořitelna. Setkání pořádaného největším českým brokerpoolem Broker Trustem se můžete zúčastnit i na dálku – přenos z přednáškových sálů bude živě vysílat internetová televize FinTV. Kompletní program najdete zde.

Přenos na FinTV začíná v 11:10 přednáškou hlavního hosta kongresu – ekonoma a bývalého guvernéra ČNB Miroslava Singera. Ve své prezentaci se zaměří nejen na to, jak si vedla česká ekonomika v posledních letech, ale především, jak může tuzemské hospodářství reagovat na budoucí vývoj ve světě.

Vysílání na FinTV bude pokračovat odpoledne od 13:10 přenosem z jednotlivých sálů. Je rozhodně z čeho vybírat, na kongresu vystoupí více než dvě desítky řečníků. Diváci se mohou virtuálně zúčastnit například těchto přednášek:

O tom, že člověk nesmí mít obavy z „digitálních strašáků“, bude mluvit Milan Vodička z České spořitelny (13:10 – 13:40, Sál II).

Že jde životní pojištění sjednat snadno a rychle i s podpisem přes mobilní telefon ukáže Marek Balogh z NN Životní pojišťovny (13:10 – 13:40, Sál IV).

Nové životní pojištění Garde 5.0 a přehled jeho výhod představí Petr Kalod z pojišťovny Metlife (13:50 – 14:20, Sál III).

O rychlejším zpracování úvěrů a nových sazbách pohovoří Roman Sucharda z Raiffeisen stavební spořitelny (13:50 – 14:20, Sál IV).

Že stavební spoření může fungovat i bez faktur a účtenek vám dokáže David Majzlík ze Stavební spořitelny České spořitelny (14:30 – 15:00, Sál I).

Zdroj: tisková zpráva Broker Trustu

 

Související články

Poradenství, Výnosy

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty 

Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli…

19. 4. 2024 8 minut čtení minut čtení

Výnosy

Dočkali jsme se korekce (Videokomentář: Týden 16)

Inflace ve Spojených státech dopadla o něco hůře, než se čekalo, a tak je pravděpodobné, že to s rychlejším snižováním úrokových sazeb nebude tak žhavé. Akciový trh reagoval očekávanou korekcí.…

17. 4. 2024 1 minut čtení minut čtení

Poradenství

Ještě je čas ty rodiče zachránit… Nové video motivuje klienty, aby řešili zajištění na důchod s BT Penzemi

Matěj, Miloš a Sofie. Tak se jmenují tři miminka – hrdinové videa, které Broker Trust připravil pro své partnery. Novorozenci komentují, jak jsou jejich rodiče zajištění na penzi, a zatímco…

9. 4. 2024 3 minut čtení minut čtení

Zpět na články

Články e-mailem každý pátek

Rádi vám předáme know-how. Nechte nám na sebe kontakt.