Broker kongres představí investice a pojištění v digitálním věku. Sledujte ho online

Kam směřuje budoucnost investic? Jaké novinky připravily pro poradce nejen investiční společnosti? Jakých vylepšení se dočkaly životní pojistky? Na tyto a mnoho dalších otázek odpoví už 15. Broker kongres, největší vzdělávací akce pro finanční poradce v Česku. Uskuteční ve čtvrtek 26. dubna v pražském Kongresovém centru U Hájků. Setkání, pořádaného největším českým poolem Broker Trustem, se můžete snadno zúčastnit i virtuálně....

Kam směřuje budoucnost investic? Jaké novinky připravily pro poradce nejen investiční společnosti? Jakých vylepšení se dočkaly životní pojistky? Na tyto a mnoho dalších otázek odpoví už 15. Broker kongres, největší vzdělávací akce pro finanční poradce v Česku. Uskuteční ve čtvrtek 26. dubna v pražském Kongresovém centru U Hájků. Setkání, pořádaného největším českým poolem Broker Trustem, se můžete snadno zúčastnit i virtuálně. Nejzajímavější části kongresu bude přenášet živě internetová televize FinTV. Kompletní program najdete zde. Broker Trust na akci představí dvě výrazné pomůcky pro finanční poradce, a to nové Metodiky online a investiční platformu.

Přenos na FinTV začíná v 11:10 přednáškou hlavního hosta kongresu, kterým je Pavel Kysilka – bývalý viceguvernér ČNB, v letech 2011–2015 generální ředitel České spořitelny a trojnásobný vítěz ankety Bankéř roku. Dnes mimo jiné také nadšenec do digitální revoluce a změn, které přináší nejen finanční oblasti, a zakladatel 6D Academy.

Na kongresu vystoupí řečníci se třemi desítkami přednášek a dobročinných workshopů. Hlavním partnerem kongresu je Group Broker Management – platforma, která poskytuje nejširší možnou podporu externím obchodním partnerům skupiny ČSOB.

Vysílání na FinTV bude pokračovat od 13:10, a to hned z několika přednáškových sálů. Diváci se mohou virtuálně zúčastnit například následujících přednášek:

Jakým „tuningem“ prošlo životní pojištění Garde, prozradí Petr Kalod z pojišťovny Metlife (Sál II, 13:10–13:40).

Že i konzervativní investice mohou nést atraktivní výnosy předvede Milan Růžička ze společnosti Investika (Sál III, 13:10–13:40).

Jak funguje sjednání smlouvy zaplacením, představí Libor Šimek z Aegon pojišťovny (Sál II, 13:50–14:20).

Jak se portfolia stávají atraktivnějšími díky doplněním o alternativní aktiva, ukáže Michal Stupavský ze společnosti Conseq (Sál III, 13:50–14:20).

S novinkami nejen v životním pojištění Flexi posluchače seznámí Michal Rob z Pojišťovny České spořitelny (Sál II, 14:30–15:00).

O revolučních metodikách online, které výrazně usnadňují poradcům poskytovat kvalitní finanční poradenství, promluví Zdeněk Sluka z Broker Trustu (Sál II, 15:50–16:20).

Novou investiční platformu, která pomáhá zacílit na dosud nevyužitý potenciál investic v Česku, představí Jiří Pech z Broker Trustu (Sál II, 16:30–17:00).

Závěr kongresu bude patřit nařízení GDPR, které se začne od letošního května výrazně projevovat i v oblasti finančního poradenství. Věnovat se mu bude přednáška Petry Dolejšové z AK eLegal (17:10–18:00).

Zdroj: Tisková zpráva Broker Trustu

Související články

Rizika

Od 1. dubna začnou platit novinky v povinném ručení. Zbystřit musí majitelé elektrokoloběžek i seniorských trojkolek a dalších vozítek

Automobilovou hantýrkou by se o tom dalo mluvit jako o faceliftu. Povinné ručení od 1. dubna čekají změny, pro majitele osobních vozů to ale přelomové novinky nebudou. Zpozornět naopak musí…

27. 3. 2024 6 minut čtení minut čtení

Výnosy

Na optimistické vlně (Videokomentář: Týden 13)

Guvernéři FEDu okomentovali budoucí plány kolem dalšího snižování úrokových sazeb a akciové trhy tento komentář potěšil. Dočkali jsme se tak nových rekordů, které následně mírně korigovaly. Dluhopisy víceméně stagnují, komodity…

26. 3. 2024 1 minut čtení minut čtení

Výnosy

BONITES: BT Penze jsou probuzením do reality. Ještě nikdy nebyla možnost mít vše takto v kostce

V tomhle rozhovoru o zajištění na penzi si Tomáš Dvořák, spolumajitel finančně-poradenské společnosti BONITES group, nebere servítky. „Přibývá lidí, kteří si ‚něco‘ odkládají. Dříve to bylo 500 Kč do penzijka,…

22. 3. 2024 7 minut čtení minut čtení

Zpět na články

Články e-mailem každý pátek

Rádi vám předáme know-how. Nechte nám na sebe kontakt.