Investice, pojištění a přirozená dravost. Sledujte jedenáctý Broker kongres online

Už tento čtvrtek 28. dubna se v pražském Kongresovém centru U Hájků uskuteční Broker kongres, největší vzdělávací akce pro finanční poradce a zprostředkovatele v Česku. Setkání, kterého se pravidelně účastní stovky profesionálů, se koná již pojedenácté. Novinky v oblasti investic a pojištění představí tři desítky zástupců předních finančních institucí. Hlavním partnerem kongresu je investiční skupina Pioneer Investments. Vybrané přednášky bude možné sledovat...

Už tento čtvrtek 28. dubna se v pražském Kongresovém centru U Hájků uskuteční Broker kongres, největší vzdělávací akce pro finanční poradce a zprostředkovatele v Česku. Setkání, kterého se pravidelně účastní stovky profesionálů, se koná již pojedenácté. Novinky v oblasti investic a pojištění představí tři desítky zástupců předních finančních institucí. Hlavním partnerem kongresu je investiční skupina Pioneer Investments. Vybrané přednášky bude možné sledovat živě během online přenosu na internetové televizi FinTV.

Online přenos na FinTV začíná v 10:45 vystoupením vyhledávaného kouče Jaroslava Homolky, který pomáhá dosahovat lepších výsledků sportovcům i vrcholným manažerům, jeho kurzy absolvovalo na 18 000 lidí. Na Broker kongresu představí  „devět disciplín, které vám pomohou vítězit každý den a posílí vaši přirozenou dravost v práci i v životě.

Maximální vytrvalost

Vysílání na FinTV pokračuje přenosem ze sálů I – III. Úspěšný běžkař Lukáš Bauer a Petr Šimčák z Pioneer Investmens budou mluvit například o tom, že maximální vytrvalost a stabilní výkon jsou atributy, které ženou dopředu nejen skvělé lyžaře, ale každého z nás a důležité jsou i pro investování.

Většina prezentací se bude týkat inovací a aktuálně diskutovaných témat v pojištění a investicích. Kompletní program najdete zde.

Přes 20 novinek v rámci životního pojištění představí Marek Bajer z Metlife Pojišťovny. Budoucnost likvidace pojistných událostí probere Tomáš Klofát z Allianz Pojišťovny. O zbrusu novém produktu bez poplatků a bez investiční složky – pojištění NN Život – promluví Marek Balogh z NN Životní Pojišťovny. Prezentace Michala Roba z Pojišťovny České Spořitelny se bude týkat populárního pojištění Flexi a vývoje následujících let. Dušan Šídlo, pojistný analytik společnosti Broker Trust, se pak pod lupou podívá na současnou nabídku rizikových životních pojištění, aby našel ta nejlepší.

Novinky v regulaci

Stranou nezůstane ani regulace, která se v letošním roce opět vrací na scénu. O jejím současném stavu, předpokládaném směřování a důsledcích pro trh bude mluvit Jiří Šindelář z USF ČR.

V rámci Broker Kongresu se uskuteční i několik workshopů, jejichž výtěžek půjde tradičně na dobrou věc. Tentokrát peníze pomohou šestileté Vanesse, která je kvůli svalové atrofii upoutaná na lůžko. Peníze budou připsány na konto sbírky, ze které se koupí nový zvlhčovač.

Zdroj: Tisková zpráva Broker Trustu

Související články

Poradenství

Váš konzultant: Stav spoření na penzi je často tristní. Jako poradci máme v rukou to změnit

Sednete si s klientem, podíváte se na stávající penzijko a je to tam – transformovaný fond. Chudák klient se pak ještě diví, proč je to špatně, když se přeci penzijní…

28. 2. 2024 7 minut čtení minut čtení

Poradenství, Výnosy

Příležitosti roku 2024 aneb (nejen) DIP v praxi. Velký přehled produktových novinek

Zákonodárci se v závěru loňského roku činili a od 1. ledna platí, nebo v průběhu roku platit začne řada změn, které se dotýkají osobních financí napříč jednotlivými segmenty. A přináší…

19. 1. 2024 12 minut čtení minut čtení

Poradenství

Stále máte čas ušetřit za letošek na daních nebo využít státní podporu stavebního spoření

Nedovolte předvánočnímu shonu, aby vás připravil o výhody, které nabízí například stavební spoření nebo spoření na penzi. Zkontrolujte, že za letošní rok využijete tyto produkty na maximum. Přilepšit si nebo…

8. 12. 2023 6 minut čtení minut čtení

Zpět na články

Články e-mailem každý pátek

Rádi vám předáme know-how. Nechte nám na sebe kontakt.