Nejpalčivější investiční témata na konferenci FINfest EFPA

Největší finanční a realitní festival FINfest EFPA finišuje program. 20. listopadu 2019 se v pražském konferenčním centru hotelu Clarion mohou návštěvníci těšit na 10 sálů s programem, ve kterém vystoupí téměř sto řečníků z oblasti financí a realit. Významná část programu bude věnována investicím! Čemu konkrétně? 5 nejpalčivějších témat moderního investování Přední investiční experti budou v panelu diskutovat, co aktuálního přinese rok...

Největší finanční a realitní festival FINfest EFPA finišuje program. 20. listopadu 2019 se v pražském konferenčním centru hotelu Clarion mohou návštěvníci těšit na 10 sálů s programem, ve kterém vystoupí téměř sto řečníků z oblasti financí a realit. Významná část programu bude věnována investicím! Čemu konkrétně?

5 nejpalčivějších témat moderního investování

Přední investiční experti budou v panelu diskutovat, co aktuálního přinese rok 2020. Jak se mění svět investic? Jsou fondy životního cyklu lepším řešením než vlastní mix fondů? Je aktivní správa odměněna vyšším výnosem než pasivní? Převálcují ETF fondy ty klasické? Je společensky odpovědné investování správným směrem nebo jde o módní trend? Na tyto a další palčivé otázky budou odpovídat špičkoví řečníci. Návštěvníky konference čeká také vystoupení specialisty na regulativní témata a shrnutí rizik spojených s nabídkou neregulovaných investičních produktů.

Přehlídka fondů kvalifikovaných investorů

FINfest EFPA přinese unikátní přehled FKI. Jak se v široké nabídce FKI zorientovat? Co stojí za pozornost? Vybíráme pro Vás ty nejzajímavější fondy v pestrém složení a představit jejich strategie Vám přijdou sami portfoliomanažeři.

Investiční platformy

Na trhu investičních platforem se chystá spoustu novinek. Jaké investiční platformy jsou na trhu dostupné, co nabízí a jak fungují? Investiční poradci a zprostředkovatelé se vše dozví v odborné panelové diskusi i na workshopech.

Nejlepší vs. nejhorší životní investice v 10-ti minutách

Zajímavé a inspirativní osobnosti se s vámi podělí o své nejlepší, ale i nejhorší životní investice. V 60-ti minutách se vystřídá celkem 5 řečníků, kteří se pokusí své investiční zkušenosti vměstnat do deseti minut. Dopady rozhodnutí, ztráty i lákavé zisky. Příležitost nechat se inspirovat životními investicemi druhých – ať již se jedná o finanční nebo nefinanční investice.

Diskusní kruhy

Připravujeme opět uzavřené diskusní kruhy, jejichž cílem je se podělit o své zkušenosti s kolegy a získat na oplátku jejich názory. Diskusní kruhy vždy vedou zkušení poradci a jsou pro účastníky neocenitelným přínosem. Sledujte novinky; budeme zveřejňovat okruhy a možnost se do diskusního kruhu přihlásit. Kapacita je omezena na pět diskutujících.

Více informací a vstupenky k dispozici na https://efpa2019.finfest.cz/. Pokud jste členem nějaké oborové asociace, obraťte se na ni pro výhodnější vstupné.

Zdroj: Tisková zpráva FINfest

O nás:

FINfest je největší nezávislou konferencí finančních profesionálů v ČR. Nejvíce účastníků, diskusí, přednášek a workshopů, řečníků i partnerských společností na jednom místě a v jeden den. Nad konferencí převzaly záštitu přední profesní organizace a klíčová finanční média. Známe detailně oficiální i zákulisní problematiku finančního poradenství. Organizátorem konferencí je odborný web Poradci-sobě.cz, který je nejčtenějším nezávislým médiem pro finanční poradce.

EFPA ČR je institucí akreditovanou ČNB pro pořádání zkoušek odborné způsobilosti v oblasti investic, penzí a úvěrů. Sdružuje špičkové poradce na českém trhu, zajišťuje jejich další vzdělávání a rozvoj. Jako součást EFPA EUROPE, nejrespektovanější evropské organizace udělující certifikáty v oblasti finančního poradenství a plánování, podporuje a zavádí evropské kvalifikační a etické standardy do služeb finančního poradenství v ČR a na Slovensku. EFPA prosazuje etický kodex a jeho dodržování. Více o aktivitách EFPA ČR na webu efpa.cz.

Realitní vzdělávací institut založili počátkem roku 2017 společně Ivana Cikánková, Miroslav Jonáš, Robert Hanzl a Jan Stejskal. Cílem projektu RVI je zvýšit na realitním trhu působnost a počet vzdělaných a kvalitních realitních makléřů. Usiluje o zavedení prestiže povolání realitního makléře ze současného suterénu do výšin, podobně jako je tomu na vyspělých realitních trzích.

Související články

Poradenství

Ještě je čas ty rodiče zachránit… Nové video motivuje klienty, aby řešili zajištění na důchod s BT Penzemi

Matěj, Miloš a Sofie. Tak se jmenují tři miminka – hrdinové videa, které Broker Trust připravil pro své partnery. Novorozenci komentují, jak jsou jejich rodiče zajištění na penzi, a zatímco…

9. 4. 2024 3 minut čtení minut čtení

Poradenství

Váš konzultant: Stav spoření na penzi je často tristní. Jako poradci máme v rukou to změnit

Sednete si s klientem, podíváte se na stávající penzijko a je to tam – transformovaný fond. Chudák klient se pak ještě diví, proč je to špatně, když se přeci penzijní…

28. 2. 2024 7 minut čtení minut čtení

Poradenství, Výnosy

Příležitosti roku 2024 aneb (nejen) DIP v praxi. Velký přehled produktových novinek

Zákonodárci se v závěru loňského roku činili a od 1. ledna platí, nebo v průběhu roku platit začne řada změn, které se dotýkají osobních financí napříč jednotlivými segmenty. A přináší…

19. 1. 2024 12 minut čtení minut čtení

Zpět na články

Články e-mailem každý pátek

Rádi vám předáme know-how. Nechte nám na sebe kontakt.

Bohuslav Černý

ředitel pro prahu

obchod.cerny@brokertrust.cz

+420 602 445 306